RİZE / ARDEŞEN - Yavuz Selim Ortaokulu

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ’ın destekleri ile sosyal etkinlikler kapsamında ilimizde düzenlenen Futbol Müsabakaları il birinciliği karşılaşmalarında; okulumuz birinci gün Çayeli Şehit Muammer Ambar İHO’na karşı, ikinci gün Ardeşen Alparslan Ortaokulu’na karşı galibiyet elde ettiler.Öğrencilerimizi azimlerinden dolayı,Beden eğitimi öğretmenlerimizi de emeklerinden dolayı kutluyoruz.

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ’ın destekleri ile sosyal etkinlikler kapsamında ilimizde düzenlenen yüzme yarışlarında; öğrencilerimizin çalışmaları, hocalarımızın gayretleriyle, öğrencilerimiz iki günde farklı kategorilerde toplamda dört 1.’lik, iki 2.’lik ve iki 3.’lük elde ettiler.Sizinle ne kadar övünsek az çocuklar! Tebrikler

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ'ın destekleri, öğrencilerimizin çalışmaları ile sosyal etkinlikler kapsamında ilde düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında öğrencilerimiz, toplamda 10 altın, 4 gümüş,1 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar.Tebrikler!

Şbt

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında 1.olan sınıflarımız 8/A ve 7/F'yi tebrik ediyoruz.

Şbt

T3 Vakfı Rize İl Koordinatörü Aysel TOPÇU tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine teknofest bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kendilerine yaptıkları sunumdan  dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu ile anıldı.

Şbt

Okulumuz LGS hazırlıklarına da ara tatilde devam ediyor.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci eğitim döneminin sona ermesiyle bugün öğrencilerimiz, okulumuzda yapılan törende karnelerini aldı.Akademik, sosyal ve sportif alanlarda başarı gösteren öğrencilerimize ödülleri, belgeleri verildi.Yavuz Selim Ortaokulu AİLESİ olarak tüm paydaşlarımızın, verimli,güzel bir tatil geçirmesini diliyoruz.İYİ TATİLLER!

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez düzenlenen dönem sonu faaliyet haftasında , öğrencilerimiz keyifli ve öğretici bir hafta geçirdiler.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden bir başarı daha…Tekvando da öğrencilerimiz İl de, iki 1.’lik, bir 2.’lik elde ettiler.TEBRİKLER KIZLAR!

Şbt

İl 3.’sü olan Küçük Kızlar Voleybol Takımımızı tebrik ediyoruz .BÜYÜKSÜNÜZ KIZLAR️

Ock

Yıldız Kızlar’da okul voleybol takımımız ,oynadığı 4 maçın 3ünü kazanarak okulumuzu başarıyla temsil etmiştir.Tebrikler kızlar.

Ock

Öğrencilerimizle sohbet eden yazarımız, söyleşi sonrasında  öğrencilerimize kitaplarını imzaladı.Öğrencilerimize gösterdiği ilgiden dolayı Kayahan DEMİR’e teşekkür esiyoruz. @ardesen.kaymakamligi @ardesenmem @aliresatyazar @rizemem53 @tufekciyusuf

Ock

@tcmeb @gencliksporbak ve T.C Diyanet İşleri Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü #çedes projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ,okulumuz anasınıfı öğrencilerini ziyaret edip, küçüklerine oyunlar oynattılar.@cedesardesen @ardesenmem @ardesen.kaymakamligi @tufekciyusuf @cedesturkiye