RİZE / ARDEŞEN - Yavuz Selim Ortaokulu

@aliresatyazar @ardesen.kaymakamligi

#deprem @aliresatyazar @rizemem53

May

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutlarız.@aliresatyazar @tufekciyusuf.38 @rizemem53

May

Yavuz Selim Ailesi olarak; ögrencilerimize öğretmenlerimize,çalışanlarımıza,  idarecilerimize sabır kavramından ne anladıklarını sorduk. @aliresatyazar @tufekciyusuf.38 @rizemem53 @cedesardesen

May

Amacımız öğrencilerimizin dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamak.  @aliresatyazar @tufekciyusuf @rizemem53

May

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyor, Bölge Müsabakalarında başarılar diliyoruz.#gençlikspor #futbol @rizevali @rizemem53 @ardesen.kaymakamligi

May

Rize Belediyesi öncülüğünde, Rize Valiliği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin desteğiyle düzenlenen "Rize Kitap Fuarı” nı ziyaret ettik.

May

Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında ; Kaymakamımız Sayın Ferhat Altay okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ’ın destekleri ile sosyal etkinlikler kapsamında ilimizde düzenlenen Futbol Müsabakaları il birinciliği karşılaşmalarında; okulumuz birinci gün Çayeli Şehit Muammer Ambar İHO’na karşı, ikinci gün Ardeşen Alparslan Ortaokulu’na karşı galibiyet elde ettiler.Öğrencilerimizi azimlerinden dolayı,Beden eğitimi öğretmenlerimizi de emeklerinden dolayı kutluyoruz.

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ’ın destekleri ile sosyal etkinlikler kapsamında ilimizde düzenlenen yüzme yarışlarında; öğrencilerimizin çalışmaları, hocalarımızın gayretleriyle, öğrencilerimiz iki günde farklı kategorilerde toplamda dört 1.’lik, iki 2.’lik ve iki 3.’lük elde ettiler.Sizinle ne kadar övünsek az çocuklar! Tebrikler

Şbt

Sayın Valimiz İhsan Selim BAYDAŞ'ın destekleri, öğrencilerimizin çalışmaları ile sosyal etkinlikler kapsamında ilde düzenlenen bilek güreşi müsabakalarında öğrencilerimiz, toplamda 10 altın, 4 gümüş,1 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar.Tebrikler!

Şbt

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında 1.olan sınıflarımız 8/A ve 7/F'yi tebrik ediyoruz.

Şbt

T3 Vakfı Rize İl Koordinatörü Aysel TOPÇU tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine teknofest bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kendilerine yaptıkları sunumdan  dolayı teşekkür ederiz.