RİZE / ARDEŞEN - Yavuz Selim Ortaokulu

Kas

Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ederek sonrasında, okul bahçesinde öğrencilerimizle zaman geçiren Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube  Müdürümüze teşekkür ederiz.

Kas

Kurul üyelerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Etkinliklerimize katılan tüm öğrencilerimize , programlarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Başarı gösteren ve katılım sağlayan tüm sınıflarımızı tebrik ederiz.

Ekm

Beden Eğitimi Rehber Öğretmenlerinin Rehberliğinde düzenlenen engelli parkur yarışları öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Ekm

Sınıflar arası düzenlenen koşu yarışmasında 5/C, 6/C, 7/F ve 8/A şubeleri 1. oldular. Tebrikler!

Ekm

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum(ÇEDES)" Projesi Kapsamında Çeşitli Temaları İşliyorz.

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvasında 5/D sınıfı 1.oldu.Öğrencilerimizi tebrik eder, turnuvayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz robotik kodlama çalışmalarına başladılar.

Ekm

Okulumuz öğrencileri kulüplerinde, Karatede 5 bölge birinciliği, 2 bölge ikincili, 1 bölge üçüncülüğü kazandılar.Tebrikler çocuklar!

Eyl

Öğretmenlerimizle 2023 2024 eğitim öğretim yılı hakkında sohbet eden Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ağu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRERTİM YILINDA AKADEMİK, KÜLTÜREL VE SPORTİF ANLAMDA BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK. BU SÜREÇTE BERABER OLDUĞUMUZ TÜM PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.